Postup
-
1
Stehná vykostíme a nakrájame na hrubé prúžky. Cibuľu prekrojíme na polovičku a posekáme na mierne hrubé polkrúžky. Oravskú slaninu nakrájame na pásiky.
- 2
Do hrnca nalejeme olej nasypeme pokrájanú cibuľu a oravskú slaninu. Necháme chvíľu pražiť, ale nie do hneda, len aby cibuľa zmäkla.
- 3
Pridáme kuracie stehná, horčicu, vegetu, čierne korenie, tymian a kukuricu. Prikryjeme a chvíľku podusíme. Potom pridáme pivo a ďalej dusíme na miernom ohni, kým mäso nebude mäkké. Podávame s ryžou alebo s hranolkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu