Tento recept som dostala pod takýmto názvom, preto ho aj tak uvádzam. V pôvodnom recepte nebola slanina, ale nám tam veľmi pasuje :-) Recept Zobraziť celý popisTento recept som dostala pod takýmto názvom, preto ho aj tak uvádzam. V pôvodnom recepte nebola slanina, ale nám tam veľmi pasuje :-) Recept bol skrytý, konečne som ho nafotila a upravila, takže komentáre pod ním už nie sú aktuálne.
Suroviny
| Marináda: | |
| 2 PL |  | 
| 4 PL |  | 
| 3 PL |  | 
| 1 PL |  | 
| 2 PL |  | 
| 1,5 ČL |  | 
| Náplň: | |
| 10 plátkov (hrúbka 2 mm) |  | 
| 10 plátkov (plátky 2 mm) |  | 
| 150 g |  | 
|  | |
| Mäso: | |
| 1,5 - 2 kg |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    Nakrájame mäso na 1 - 1,5 cm hrubé plátky tak, že mäso neprekrojíme úplne, spodok musí držať v celku (ako harmoniku). Zmiešame suroviny na marinádu, potrieme ňou mäso zvonku, i v každom záreze, zabalíme na tesno do alobalu a dáme do chladničky aspoň na 24 hodín. 
- 2
Na druhý deň dáme do každého zárezu plátok údeného, plátok syra, plátky šampiňónov.   
- 3
Spojíme, potrieme olejom, prikryjeme plátkami slaniny a zabalíme do alobalu, ktorý dobre zatiahneme, aby počas pečenie šťava nevytiekla.   
- 4
Dáme na pekáč a v rúre predhriatej na 200 stupňov, pečieme najmenej 2 hodiny, posledných 20 minút alobal otvoríme a dopečieme.   
- 2


 
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


varecha.pravda.sk/diskusie/moje-tvoje-nase-vase-recepty/5...
a recepty kľudne dávaj, to ti nikto zakazovať nebude a ani nechce