Krkonošský hubovník
Jindřich Kovář
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 6. septembra 2016
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 6. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Huby očistíme, nakrájame na kocky a chvíľu podusíme. Cesnak a cibuľu nasekáme. Rožky pokrájame na kolieska a zalejeme mliekom.
- 2
Keď vznikne z rožkov kaša, spolu s hubami, krupicou, roztlačeným cesnakom, vajcami, cibuľou, korením, majoránom a so soľou ju premiešame v miske.
- 3
Rúru predhrejeme na 170 °C. V pekáči rozpálime masť, nalejeme naň hubovú zmes a pečieme asi 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu