Krkonošský hubovník
Jindřich Kovář
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 6. septembra 2016
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 6. septembra 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
3 ks |
|
7 ks |
|
2 PL |
|
400 g |
|
250 ml |
|
2 ks |
|
1-4 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Huby očistíme, nakrájame na kocky a chvíľu podusíme. Cesnak a cibuľu nasekáme. Rožky pokrájame na kolieska a zalejeme mliekom.
- 2
Keď vznikne z rožkov kaša, spolu s hubami, krupicou, roztlačeným cesnakom, vajcami, cibuľou, korením, majoránom a so soľou ju premiešame v miske.
- 3
Rúru predhrejeme na 170 °C. V pekáči rozpálime masť, nalejeme naň hubovú zmes a pečieme asi 20 minút.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu