Krém z červenej kapusty

Rasťo Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 25. októbra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Krém z červenej kapusty Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

Tip na Vianoce: Kúpte si prvú knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Najprv očistíme cibuľu, zemiaky a kapustu. Nakrájame ich na malé kocky. Olej dáme do hrnca a pridáme maslo, cibuľu opražíme do zlatista, potom pridáme červenú kapustu, jemne ju tiež opražíme, zalejeme vodou a pridáme zemiaky. Varíme domäkka.

  2. 2

    Keď je všetko mäkké, rozmixujeme hmotu ponorným mixérom, dochutíme soľou, korením a cesnakom. Polievku môžeme pri podávaní dozdobiť smotanou a petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist