Nakoľko zbožňujem zajaca na kyslo tak som si pôvodný rcp vylepšila podľa mojich chutí, ale určite bude chutiť aj vám.
Postup
-
1
Na masti orestujete mrkvu nastrúhanú nahrubo až pustí farbu a cesnak na plátky. Pridáte mäso, koreniny, podlejete vodou tak aby mäso bolo potopené a dusíte na najmenšom plameni. Keď je mäso udusené, vlejete do toho zátrepku z múky (ja používam celozrnnú), vody, smotany a necháte krátko prevrieť. Príloha ako tradične varená cestovina - kolienka (ja opäť celozrnné) + pohár vína na dobré strávenie mäsa.
- 2
PS. keď použijete čerstvý rozmarín, bude jedlo ešte lepšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu