Králičie stehná v jogurte
Michal Dubnický
šéfkuchár zo Ski & Wellness Residence Družba v Demänovskej Doline, 23. júna 2016
šéfkuchár zo Ski & Wellness Residence Družba v Demänovskej Doline, 23. júna 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Králičie stehná umyjeme, prešpikujeme cesnakom a rozmarínom, nasolíme, okoreníme a naložíme do jogurtu. Takto marinované stehná necháme aspoň 24 hodín odležať.
- 2
Králika ukladáme na rozpálený gril a pečieme z každej strany približne 10 minút. Paradajky pridáme až v druhej polovici pečenia, zľahka ich potierame olivovým olejom a osolíme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu