Králičia pečeň s cibuľkou a hrozienkami, ktoré sa niekoľko dní kúpali v koňaku
...s Furmintom od J & J Ostrožoviča - výber z hrozna 2008
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozohriatej panvici roztopiť maslo a pridať na prúžky nakrájanú cibuľu a hrozienka. Opražiť do sklovita.
- 2
Pridať pečienku a z oboch strán rýchlo opražiť.
- 3
Priliať víno, prikryť pokrievkou a udusiť do mäkka.
- 4
Odokryť, osoliť, okoreniť a po 2-3 minútkach je to hotové.
- 5
Opiecť toastový chlebík.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
králik je už na ceste a Courvoisier .............
objavila sa domáca hus s prirodzenou pečeňou, hrozienka v rume, maslo, na záver balsamico ..