Králičí paprikáš s nokerlami

izabella929 - fotkaizabella929, 17. mája 2015

Sviatočný obed z králika..

4
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 PL
1 ks
1 strúčik
3 PL
1 PL
2 PL
podľa chuti
Príloha:




Postup

  1. 1

    Dnes som nefotila postup prípravy..králičie mäso prednú časť hruď aj beháky som namočila na noc do piva..na panvicu som dala roztopiť masť, pridala som pokrájanú cibuľu aj cesnak a opiekla..králičie mäso som vykostila a pridala som ho ku cibuli..opekala som ho za stáleho miešania..potom som pridala červenú mletú papriku a podliala som troškou vody...osolila, okorenila,pridala som rascu, pokrájanú papriku a paradajkový pretlak..nechala som mäso dusiť do mäkka..rozmiešala som vo vode šrob a pridala som k hotovému mäsu a nechala prejsť varom..napokon som pridala smotanu..pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som si domáce nokerle..hotové jedlo som uložila na taniere...prajem vám dobrú chuť..

    Králičí paprikáš s nokerlami - obrázok 1

Diskusia k receptu

hubata
Mäsko si dala na noc do piva..... kvôli čomu? Asi tuším že kvôli chuti králičiny, ale to prerazí cesnak a cibuľa.
Krásny recept, chutný s nokerlami.
babkamt
chutne si navarila. Aj ja som v sobotu robila podobný z králika , no nedávala som pivo. Halušky som si tiež robila doma. 5*
sracz
!!!Podpálim Varecha.sk a čo nekukám!?! ... s @izabella929 milou Izkou "čarujeme" ruka,i spoločnými, tentoraz s králikmi! Nokerlový 5* skvost na nedeľňajšom stole a príjemná rodinná atm = to nemá chybu!
izabella929
@sracz ,rozosmiak si ma.-) asi sme mysleli obaja na králikoviny.-))))) srdečná vďaka za tvoje slová, vážim si to.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia