Foto: izabella929
Sviatočný obed z králika..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dnes som nefotila postup prípravy..králičie mäso prednú časť hruď aj beháky som namočila na noc do piva..na panvicu som dala roztopiť masť, pridala som pokrájanú cibuľu aj cesnak a opiekla..králičie mäso som vykostila a pridala som ho ku cibuli..opekala som ho za stáleho miešania..potom som pridala červenú mletú papriku a podliala som troškou vody...osolila, okorenila,pridala som rascu, pokrájanú papriku a paradajkový pretlak..nechala som mäso dusiť do mäkka..rozmiešala som vo vode šrob a pridala som k hotovému mäsu a nechala prejsť varom..napokon som pridala smotanu..pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som si domáce nokerle..hotové jedlo som uložila na taniere...prajem vám dobrú chuť..
Krásny recept, chutný s nokerlami.