Králičí paprikáš s nokerlami

Autor receptu: izabella929

Sviatočný obed z králika..

4
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dnes som nefotila postup prípravy..králičie mäso prednú časť hruď aj beháky som namočila na noc do piva..na panvicu som dala roztopiť masť, pridala som pokrájanú cibuľu aj cesnak a opiekla..králičie mäso som vykostila a pridala som ho ku cibuli..opekala som ho za stáleho miešania..potom som pridala červenú mletú papriku a podliala som troškou vody...osolila, okorenila,pridala som rascu, pokrájanú papriku a paradajkový pretlak..nechala som mäso dusiť do mäkka..rozmiešala som vo vode šrob a pridala som k hotovému mäsu a nechala prejsť varom..napokon som pridala smotanu..pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som si domáce nokerle..hotové jedlo som uložila na taniere...prajem vám dobrú chuť..