Kozie alebo jahňacie mäso na karí (Colombo De Cabri)

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

1 kg
2 ks
2 strúčiky
400 g
200 g
200 g
3 PL
3 KL
400 ml
1 KL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tvrdé mango rozkrojíme na kúsky, kozie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, zemiaky, tekvicu a cuketu naporciujeme na veľké kúsky. Arašidový olej zohrejeme a dusíme na ňom mäso do svetlohneda.

  2. 2

    Potom mäso vyberieme a na oleji opražíme cibuľu a cesnak a pridáme karí korenie.

  3. 3

    Mäso vložíme späť, podlejeme ho bielym vínom a necháme všetko na slabom ohni pod pokrievkou variť. Po pol hodine pridáme zeleninu a dochutíme soľou. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu a rum.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Vymazať
Tiež som si myslel že to bude niečo špecifické pre kozie mäso z našej slovenskej oblasti.V konečnom dôsledku,môj názor treba ho pripravovať kľudne ako jahňacinu.

Pridaj komentár k receptu: