Kozie alebo jahňacie mäso na karí (Colombo De Cabri)

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009 22:47
Ďalšie recepty »

Suroviny

1 kg
2 ks
2 strúčiky
400 g
200 g
200 g
3 PL
3 KL
400 ml
1 KL
2 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Tvrdé mango rozkrojíme na kúsky, kozie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, zemiaky, tekvicu a cuketu naporciujeme na veľké kúsky. Arašidový olej zohrejeme a dusíme na ňom mäso do svetlohneda.

  2. 2

    Potom mäso vyberieme a na oleji opražíme cibuľu a cesnak a pridáme karí korenie.

  3. 3

    Mäso vložíme späť, podlejeme ho bielym vínom a necháme všetko na slabom ohni pod pokrievkou variť. Po pol hodine pridáme zeleninu a dochutíme soľou. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu a rum.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist