Foto: rein
Milujem guláše na všetky spôsoby a tu je prvý
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti udusíme cibuľu
-
2
pridáme mäso,nakrájanú papriku,paradajku,chilli,soľ
-
3
a dusíme do mäkka.Vodu pridávame len minimálne.
- 4
keď je mäso skoro mäkké,pridáme,zemiaky,roztlčený cesnak.mletú papriku.
- 5
na koniec pridáme majoránku,zavaríme a odstavíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Vlastne nie, tvoj je určite lepší, lebo je pravý, z hovädzieho mäsa, náš býva bravčový, dobrý, ale hovädzí je hovädzí.