Koložvárska hubová kapusta

redakcia - fotkaredakcia, 12. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
200 g
150 g
2 ks
1 téglik
1 ks




Postup

  1. 1

    Na veľkej cibuli pokrájanej nadrobno udusíme huby, osolíme ich a okoreníme. Druhú cibuľu tiež pokrájame nadrobno, podusíme, pridáme mletú červenú papriku a podusíme na nej kyslú kapustu.

  2. 2

    Ryžu uvaríme bežným spôsobom v osolenej vode. Do masťou jemne vymastenej zapekacej misy ukladáme striedavo preddusenú kapustu, ryžu a podusené huby.

  3. 3

    Vrch polejeme zmesou kyslej smotany a vajíčka s pridaním soli a zapečieme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia