Koložvárska hubová kapusta
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	50 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Na veľkej cibuli pokrájanej nadrobno udusíme huby, osolíme ich a okoreníme. Druhú cibuľu tiež pokrájame
nadrobno, podusíme, pridáme mletú červenú papriku a podusíme na nej kyslú kapustu. 
 - Ryžu uvaríme bežným spôsobom v osolenej vode. Do masťou jemne vymastenej zapekacej misy ukladáme striedavo preddusenú kapustu, ryžu a podusené huby. 
 - Vrch polejeme zmesou kyslej smotany a vajíčka s pridaním soli a zapečieme. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |