Foto: micho
zdroj teta Terka
24
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 - 30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V jednej mise si zmiešame všetky suché suroviny, v druhej tekuté.
-
2
Obe zmesi spolu premiešame.
-
3
Cesto vylejeme do pekáča v ktorom máme papier na pečenie alebo pečiacu fóliu. Vrch posypeme strúhaným kokosom.
-
4
Koláč pečieme na 180 st. 25 - 30 min.
Odkedy máme mlieko také zbastardené, že nie je schopné skysnúť, veru som ho nepiekla a aj som naň zabudla. Ale dám si skysnúť mlieko z mliekomatu a vyskúšam, som zvedavá, či bude chutiť tak, ako kedysi.
, je naozaj výýýýýborný @micho , krásne sa ti podaril