Marhuľová bublanina

Kokosová bublanina s marhuľami

Autor receptu: helena10

Jednoduchý hrnčekový recept.* Bublanina je jemná, vláčna a cesto „zneše vecej“ ovocia. Ja som piekla v menšom plechu, môžete aj vo väčšom...

30 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Na cesto som v miske najprv premiešala suché suroviny a potom som pridala tekuté. Zo všetkých surovín na cesto vymiešam ručným mixérom jednoliate cesto.
  2. Vyšší plech 20 x 35 cm natriem olejom a posypem strúhaným kokosom. Cesto do neho vylejem, zarovnám a navrch štedro rozložím nakrájané marhule. Máme radi viac ovocia v koláčoch... Množstvo, veľkosť a tvar narezaných marhúľ je už na „vašim šmaku“.
  3. Vo vyhriatej rúre na 175 stupňov pečiem 30 minút do suchej špajle. Čas pečenia prispôsobte svojej rúre a veľkosti plechu.
  4. Vychladenú bublaninu posypem práškovým cukrom.