Marhuľová bublanina
Kokosová bublanina s marhuľami
Autor receptu: helena10
Jednoduchý hrnčekový recept.* Bublanina je jemná, vláčna a cesto „zneše vecej“ ovocia. Ja som piekla v menšom plechu, môžete aj vo väčšom...
Postup
- Na cesto som v miske najprv premiešala suché suroviny a potom som pridala tekuté. Zo všetkých surovín na cesto vymiešam ručným mixérom jednoliate cesto.
- Vyšší plech 20 x 35 cm natriem olejom a posypem strúhaným kokosom. Cesto do neho vylejem, zarovnám a navrch štedro rozložím nakrájané marhule. Máme radi viac ovocia v koláčoch... Množstvo, veľkosť a tvar narezaných marhúľ je už na „vašim šmaku“.
- Vo vyhriatej rúre na 175 stupňov pečiem 30 minút do suchej špajle. Čas pečenia prispôsobte svojej rúre a veľkosti plechu.
- Vychladenú bublaninu posypem práškovým cukrom.