Foto: marcelc
4-5
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
220 g |
|
4 dlhé plátky |
|
400 g alebo červená z konzervy |
|
1 strúčik |
|
450 ml |
|
4 čl |
|
4 ks |
|
1 ks (menší) |
|
1 ks rozobraná na ružičky |
|
Postup
-
1
*dopredu uvaríme fazuľu, prípadne použijeme konzervovanú (ja som použil fazuľu pinto) Na oleji opražíme na kolieska pokrájaný pór so slaninou, pridáme na kolieska nakrájanú klobásku, censak a krátko orestujeme. Medzičasom si v osolenej vode uvaríme brokolicu (cca 5min.)
- 2
Postupne pridáme nakrájané paradajky, pretlak podusíme tak 5 min. a zalejeme vývarom. Krátko povaríme (10 min.) a pridáme UVARENÚ fazuľu a brokolicu a ich necháme zohriať.
- 3
Podávame ozdobené s Čerstvo posekanou petržlenovou vňaťou, buď s cestovinou alebo teplou bagetkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu