Foto: beata123
Chutná rýchlovka vhodná na ľahkú večeru či obed :-)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny. Ak používame sušený cícer, treba ho dať deň vopred namočiť a teraz už len uvariť, ak máme cícer z konzervy, môžme rovno začať pracovať. Očistíme a nakrájame si nadrobno cibuľu a krátko ju popražíme na oleji. Ja som použila klasický olej, ale myslím si že kokosový olej by sa tiež hodil :)
- 2
Medzitým si pokrájame cuketu a tofu na menšie kúsky. K cibuľke pridáme cuketu a krátko opečieme. Následne pridáme aj cícer a tofu a podlejeme vodou alebo vývarom a podusíme. (Tofu môžeme nakrájať alebo aj rozmrviť)
- 3
Netreba variť dlho, keďže všetky suroviny sú rýchlo hotové. Následne primiešame kyslú smotanu, odstavíme a dochutíme koreninami. Podávame s kuskusom alebo s pečivom. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu