Chutná rýchlovka vhodná na ľahkú večeru či obed :-)
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pripravíme si suroviny. Ak používame sušený cícer, treba ho dať deň vopred namočiť a teraz už len uvariť, ak máme cícer z konzervy, môžme rovno začať pracovať. Očistíme a nakrájame si nadrobno cibuľu a krátko ju popražíme na oleji. Ja som použila klasický olej, ale myslím si že kokosový olej by sa tiež hodil :)
- 2
 Medzitým si pokrájame cuketu a tofu na menšie kúsky. K cibuľke pridáme cuketu a krátko opečieme. Následne pridáme aj cícer a tofu a podlejeme vodou alebo vývarom a podusíme. (Tofu môžeme nakrájať alebo aj rozmrviť)
- 3
 Netreba variť dlho, keďže všetky suroviny sú rýchlo hotové. Následne primiešame kyslú smotanu, odstavíme a dochutíme koreninami. Podávame s kuskusom alebo s pečivom. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu