Foto: jokin
Dnes som bol na nákupoch a mali lacný karfiol a mali aj mozočky tak som sa rozhodol , že udusím karfiol nie na mozočok, Zobraziť celý popisDnes som bol na nákupoch a mali lacný karfiol a mali aj mozočky tak som sa rozhodol , že udusím karfiol nie na mozočok, ale s mozočkami. Jedlo sa vydarilo a výborne chutilo tak ho zverejňujem.
porcie
Postup
-
1
Pokrájanú cibuľku som osmažil do sklovita, pridal som rascu a papriku. Keď paprika zavoňala pridal som pokrájaný karfiól podlial som ho vodou a dusil som ho nejakých sedem minút.
-
2
Kým sa dusil karfiol tak som si pokrájal mozočky. Keď už bol karfiol skoro mäký tak som do neho pridal mozočky
-
3
Dobre som ich pomiešal s karfiolom a dusil zas nejakých desať minút kým mozočky neboli hotové
-
4
Na záver som pridal petržlenovú vňaťku, osolil, krátko ešte podusil aby sa prepojili chute
-
5
A už šup stým na tanier, ešte trošku ozdobiť paradajkami a paprikou a mohlo sa podávať. Príloha bol výborný chlebík.
Diskusia k receptu