4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol očistíme, uvaríme domäkka v osolenej vode a scedíme. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme ju na troche oleja a pridáme pokrájané huby. Posolíme ich, premiešame a udusíme domäkka. Vajcia s mliekom rozšľaháme, vylejeme na huby a miešame, kým nezhustnú.
- 2
Zmes ochutíme korením a rascou a ak treba, dosolíme. Uvarený karfiol rozoberieme na ružičky, rozdelíme ich na taniere, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
- 3
Obložíme pripravenými hubami a čerstvou zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu