Karfiol s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
150 g
2 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Karfiol očistíme, uvaríme domäkka v osolenej vode a scedíme. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme ju na troche oleja a pridáme pokrájané huby. Posolíme ich, premiešame a udusíme domäkka. Vajcia s mliekom rozšľaháme, vylejeme na huby a miešame, kým nezhustnú.

  2. 2

    Zmes ochutíme korením a rascou a ak treba, dosolíme. Uvarený karfiol rozoberieme na ružičky, rozdelíme ich na taniere, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Obložíme pripravenými hubami a čerstvou zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia