Karbonátky z ryby fotorecept

babkamt - fotkababkamt, 1. apríla 2014
Karbonátky z ryby (fotorecept)
Foto: babkamt

Mala som chuť experimentovať. Ešte som nerobila karbonátky z ryby.

Suroviny

90 dkg
2 ks
300 g
3 ks
1,5 dcl
0,5 ks na kôru a štavu
 nasekaná
 na vysmážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umytú rybu som dala rozmraziť do malého pekáča. Poliala som ju mliekom. Pridala som citrónovú šťavu z polovičky citróna. Rozmrazenú rybu som nakrájala na malé kúsky.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Staršie rožky som nakrájala na kocky. Tie som osolila , okorenila mletým čiernym korením. Zaliala som ich mliekom , v ktorom sa ryba rozmrazovala.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Eidam som nastrúhala.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    V záhrade som bola natrhať pažítku , medvedí cesnak a petržlenovú vňať. Bylinky som umyla a nakrájala.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridala som vajíčka a strúhaný syr. Všetko som spolu zamiešala.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Z masy som vyformovala karbonátky. Tie som obalila v strúhanke.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Opiekla som ich na oleji do zlatista. Upečené som ukladala na papierový obrúsok , aby vypil prebytočný tuk.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Karbonátky som podávala so zemiakovou kašou.

    Karbonátky z ryby (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

13 komentárov k receptu
@babkamt ,rybie fašírky som už dávno nerobila,pripomenula si mi ich...so syrom musia byť vynikajúce!Ale o pangasiovi som počula samé zlé veci,tak sa ho stránim,jak čert kríža:-) s inou rybou kedykoľvek!
používateľ nemá avatar
mb
mne osobne pangasius chuti ako namoceny papier, pripadne ako peceny papier. dakujem za pekny recept, ale skusim z ineho druhu ryb. :)

Pridaj komentár k receptu: