Foto: babkamt
Mala som chuť experimentovať. Ešte som nerobila karbonátky z ryby.
Postup
-
1
Umytú rybu som dala rozmraziť do malého pekáča. Poliala som ju mliekom. Pridala som citrónovú šťavu z polovičky citróna. Rozmrazenú rybu som nakrájala na malé kúsky.
-
2
Staršie rožky som nakrájala na kocky. Tie som osolila , okorenila mletým čiernym korením. Zaliala som ich mliekom , v ktorom sa ryba rozmrazovala.
-
3
Eidam som nastrúhala.
-
4
V záhrade som bola natrhať pažítku , medvedí cesnak a petržlenovú vňať. Bylinky som umyla a nakrájala.
-
5
Pridala som vajíčka a strúhaný syr. Všetko som spolu zamiešala.
-
6
Z masy som vyformovala karbonátky. Tie som obalila v strúhanke.
-
7
Opiekla som ich na oleji do zlatista. Upečené som ukladala na papierový obrúsok , aby vypil prebytočný tuk.
-
8
Karbonátky som podávala so zemiakovou kašou.
,ale tieto sú z našich sladkovodných rýb
varecha.pravda.sk/recepty/rybacie-fasirky-fotorecept/3688...
*****
@gordonko ďakujem za pridané linky. Spravil si skvelé fašírky :-) Budem mať inšpiráciu na jednom mieste :-)
@izabella929 nám chutilo.
@mb to je v pohode , môžeš použiť iný druh ryby.
@pusta ďakujem .