Karamelový pudingový dezert
Veľmi jednoduchý dezert, pretože v podstate ide obyčajný puding. Keď ho však zmiešate s kyslou smotanou, správne dozdobíte a necháte vychladnúť, máte svieži letný dezert.
Suroviny
1 bal. |
|
500 ml |
|
3 PL |
|
200 ml |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Časť mlieka si vopred zmiešame s karamelovým pudingom. Zvyšné mlieko s cukrom privedieme k varu a spolu zmiešame.
- 2
Uvarený puding necháme jemne vychladnúť a následne k nemu primiešame kyslú smotanu.
- 3
Servírujeme so šľahačkou alebo len s lyžicou kyslej smotany a orieškami.
Tiež dezert:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre