Kapor v lieskovcovej kôrke so šalátom
Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne, 29. decembra 2016
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne, 29. decembra 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g (filety) |
|
50 g |
|
2 ks |
|
200 g |
|
500 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Filety kapra osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a obalíme v múke, vo vajíčku a v pomletých lieskovcoch. Vypražíme na oleji dozlata.
- 2
Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a zmiešame s posekanou pažítkou, kyslou smotanou, jogurtom a horčicou. Dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre