Kakaové šišky
Foto: frommykitchendotcom
Spôsob ako z kakaového cesta vyčarujete krásne drobné pečivo. krásne drobné pečivo
12 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Sypké suroviny dáme do misky a premiešame. Pridáme zmäknuté maslo nakrájané na kocky a vajce a rukami urobíme mrveničku. Nakoniec pridáme olej a vypracujeme kompaktné cesto, ktoré prikryjeme fóliou a necháme odstáť v chladničke asi 2 hodiny.
- 2
Po odstátí z cesta robíme guľôčky (po 20 g), z ktorých formujeme šišky a povrch šišiek opatrne narežeme nožom. Ukladáme na plech s papierom.
- 3
Pečieme na 180 C asi 12 minút. Vychladnuté posypeme práškovým cukrom.
Tiež pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu