Jogurtová bábovka
Foto: dusan444
Chutná bábovka ku kávičke alebo na raňajky.
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame. Formu na bábovku vymastíme a vysypeme strúhankou, vlejeme do nej polovicu cesta. Do druhej časti vmiešame 1 PL kakaa a vlejeme na svetlé cesto. Vidličkou premiešame, aby bola bábovka na reze strakatejšia.
- 2
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 170 °C 40 minút.
- 3
Čiastočne vychladnutú bábovku posypeme práškovým cukrom. Výborná je aj poliata čokoládovou polevou.
Tiež jogurtová bábovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Presne tak.
Fakt, veľmi jednoduchá, sám som prekvapený, aká je chutná.
Vyskúšaj ju.
Ďakujem.
Dávam 100 gramov oleja. Mám digitálnu váhu, pridávam suroviny a nakoniec prilejem a zároveň odvážim 100 g oleja.
Vďaka 😊
Ďakujem za milé slová a som nesmierne rád, že vám bábovka chutila.
Vyskúšaj, nám veľmi chutí.
Dakujeme za recept.
Teší ma, že chutila.
To je ozaj krásavica.