Jednoduchý čokoládový dezert s nutellovým krémom videorecept
na 175 °C
Foto: laylastastykitchen
Suroviny
150 g zmäknuté |
|
180 g |
|
2 ČL |
|
4 ks |
|
350 g |
|
2 a 1/2 ČL |
|
3 PL |
|
240 ml |
|
Krém: | |
250 g |
|
200 g |
|
Tmavá poleva: | |
200 g |
|
|
|
Biela poleva: | |
200 g |
|
|
|
Na zdobenie: | |
|
Postup
-
1
Do misky som dala zmäknuté maslo. Pridala som hnedý cukor, vanilkový cukor a začala som šľahať. Miešala som, až kým sa cukor rozpustil.
- 2
Potom som postupne po jednom začala pridávať vajcia. Keď už všetko bolo dobre prešľahané, pridala som preosiatu múku, prášok do pečiva a kakao. Nakoniec som pridala mlieko. POZOR!: Všetky suroviny musia byť izbovej teploty. Inak sa vám to zrazí.
- 3
Cesto som dala do cukrárenského vrecka. Na plech s papierom na pečenie som cesto vytláčala v tvare malých okrúhlych piškót. Piekla som vo vyhriatej rúre na 175 °C 5 minút.
- 4
Na plnku som vyšľahala maslo s Nutellou. Upečené a vychladnuté piškóty som naplnila a dala som do chladničky aby dobre vychladli. Nakoniec som ich poliala čokoládou a ozdobila cukrárenskými guľôčkami.
Tiež piškóty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujem @haji rada by som ponúkla :-) velmi rychlo sa vyparili u nas doma :-)
Dakujem @olinecka :-) som rada, ze sa vam recept paci. U nas doma dlho nevydrzali :-D