Bezlepkové domáce piškóty
Foto: potravinarskavyrobaliana
200 g
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
10-12 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Do žĺtkovej zmesi striedavo primiešavame Universal mix a tuhý sneh.
- 2
Cesto dáme do cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou a dávkujeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180 °C 10 - 12 minút.
- 3
Dobrý tip: Časť bezlepkovej múčnej zmesi Universal mix môžeme nahradiť Zlatým krémom Liana, ktorý dodá piškótam chutnejšiu vanilkovú chuť.
Tiež piškóty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu