Bezlepkové piškóty
Bezlepkové piškóty

Bezlepkové domáce piškóty

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 2. mája 2020. Komerčný recept.
200 g
porcií
20 minút
príprava
10-12 minút
na 180 °C

Suroviny

150 g (bezlepková múčna zmes na cestoviny a múčne jedlá)
100 g
3 ks
1 - 2 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Do žĺtkovej zmesi striedavo primiešavame Universal mix a tuhý sneh.

  2. 2

    Cesto dáme do cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou a dávkujeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180 °C 10 - 12 minút.

  3. 3

    Dobrý tip: Časť bezlepkovej múčnej zmesi Universal mix môžeme nahradiť Zlatým krémom Liana, ktorý dodá piškótam chutnejšiu vanilkovú chuť.

Diskusia k receptu


Jeden komentár