Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, pretože vtedy je každá jedna voľná chvíľka dôležitá Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, pretože vtedy je každá jedna voľná chvíľka dôležitá a ľahké jedlá vzácne.
porcie
príprava
Postup
-
1
Baklažán ošúpeme, nakrájame ho pozdĺžne na plátky asi 0,5 cm hrubé, osolíme a zľahka prelejeme olivovým olejom.
- 2
Plátky krátko opečieme na grilovacej panvici, položíme na suchý povrch a do stredu každého plátku dáme lyžicu čerstvého syra zmiešaného s nasekanou pažítkou, soľou a korením.
- 3
Plátky preložíme na polovicu, potrieme tenkou vrstvou Ajvaru a naukladáme ich na misku vedľa seba.
- 4
Všetko spolu osolíme, okoreníme, posypeme nasekanou pažítkou a prelejeme olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu