Komerčný recept<br /> Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, pretože vtedy je každá jedna voľná chvíľka dôležitá Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, pretože vtedy je každá jedna voľná chvíľka dôležitá a ľahké jedlá vzácne.
porcie
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Baklažán ošúpeme, nakrájame ho pozdĺžne na plátky asi 0,5 cm hrubé, osolíme a zľahka prelejeme olivovým olejom.
- 2
 Plátky krátko opečieme na grilovacej panvici, položíme na suchý povrch a do stredu každého plátku dáme lyžicu čerstvého syra zmiešaného s nasekanou pažítkou, soľou a korením.
- 3
 Plátky preložíme na polovicu, potrieme tenkou vrstvou Ajvaru a naukladáme ich na misku vedľa seba.
- 4
 Všetko spolu osolíme, okoreníme, posypeme nasekanou pažítkou a prelejeme olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu