« Naspäť na tento recept

Jednoduchý baklažán verzia na vytlačenie

Komerčný recept
Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, pretože vtedy je každá jedna voľná chvíľka dôležitá a ľahké jedlá vzácne.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Baklažán ošúpeme, nakrájame ho pozdĺžne na plátky asi 0,5 cm hrubé, osolíme a zľahka prelejeme olivovým olejom.

Plátky krátko opečieme na grilovacej panvici, položíme na suchý povrch a do stredu každého plátku dáme lyžicu čerstvého syra zmiešaného s nasekanou pažítkou, soľou a korením.

Plátky preložíme na polovicu, potrieme tenkou vrstvou Ajvaru Podravka a naukladáme ich na misku vedľa seba.

Všetko spolu osolíme, okoreníme, posypeme nasekanou pažítkou a prelejeme olivovým olejom.

Suroviny




4
porcie
25
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist