Kuskus s tofu
Jarný zeleninový kuskus
Autor receptu: skatulka
Chcela som pripraviť ľahké jedlo
s využitím čerstvej jarnej
zeleninky. A v obchode som
náhodou našla tofu s medvedím
cesnakom. A inšpirácia bola na
svete.
2 porcie |
15 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Najprv si pripravíme kuskus. Jeden diel kuskusu zalejeme jedným dielom vriacej vody. Zakryjeme a necháme odpočívať 5 minút.
- Na olivovom oleji si orestujeme pokrájanú jarnú cibuľku a reďkovku. Osolíme podľa chuti.
- Potom si na samostatnej panvici opražíme na kocky pokrájané tofu.
Ja som v obchode našla práve túto novinku a je vynikajúca. Potiaľ však máte aj čerstvý medvedí cesnak, neváhajte ho pridať. Vlastne akúkoľvek inú zeleninku.
- Potom už len všetky suroviny zmiešame a pokvapkáme ešte olivovým olejom.