Jahňacie pliecko na bielom víne s rozmarínom fotorecept
Foto: izabella929
Dnešný oddychový obed z jahňaciny..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahňacie pliecko som umyla...potom osušila..
-
2
na panvicu som dala masť a pliecko som opiekla zo všetkých strán..
-
3
pripravila som si základ...cibuľu som pokrájala na väčšie kusy a cesnak som iba prekrojila aj so šupkou..troška som všetko osmahla na masti a pridala som pliecko..osolila , okorenila, posypala štipkou rasce, posypala červenou paprikou a podliala som vodou...dusilo sa na slabom plameni za občasného podlievania...
-
4
hotové pliecko som podliala ešte bielym vínom, hodila som do výpeku nieľko lístkov rozmarínu a nechala prejsť už iba chvíľku varom...
-
5
pokiaľ sa mäso pieklo, uvarila som zemiaky v šupke,,,pokrájala na plátky a opiekla na cesnaku..
-
6
uložila na tanier...prajem vám dobrú chuť..
Diskusia k receptu