Jablkovo-škoricová ryža v kokosovom mlieku
Foto: ryzasos
Jablkovo-škoricová ryža v kokosovom mlieku je lahodný recept, vhodný ako sladký dezert či
raňajky. Tento jednoduchý recept bude dokonalou voľbou pre tých, ktorí chcú Zobraziť celý popisJablkovo-škoricová ryža v kokosovom mlieku je lahodný recept, vhodný ako sladký dezert či
raňajky. Tento jednoduchý recept bude dokonalou voľbou pre tých, ktorí chcú skombinovať
exotické chute s tradičnými ingredienciami. Mňam!
Zdroj: Fitrecepty
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu nepreplachujeme a v hrnci ju zalejeme kokosovým mliekom, pridáme kokosový cukor, mletú škoricu a celú škoricu.
- 2
Ryžu varíme na slabšom plameni prikrytú po dobu 15 minút.
- 3
Potom do ryže vmiešame nadrobno nakrájané jablko, premiešame a varíme ešte 5 minút, aby jablká zmäkli. Ak ryža pohltila všetko kokosové mlieko, pridáme ešte trochu mlieka, prípadne vody, aby sme dosiahli krémovú konzistenciu.
- 4
Po 5 minútach ryžu odstavíme a môžeme ju ihneď podávať.
Tiež mliečna ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu