Diskusia k receptu
Jablkovo-makový koláč

Jablkovo-makový mrvený koláč

janikbj - fotkajanikbj, 13. septembra 2018

Komentáre 1 - 7 z 7


Neviem ako sa mi ho podarí narezať, ale chuťovo musí byť vynikajúci. Pochybujem totiž, že ho dokážem ustrážiť do vychladnutia. Určite vyskúšam. Láka ma ta, určite vynikajúca chuť spojenia tých plniek. Možno dám klasické cesto a ostatné podľa teba. Dúfam, že sa nenahneváš.
@Motyka (13.9.2018 13:22)

nemala by som obavy. krájala som ho teplý, asi hodinu po vytiahnutí z rúry (jenské sklo drží teplo dlho a chcela som zobrať našim na koštovku) a aj keď to nebol pekný rez, podarilo sa mi bez problémov lopatkou nabrať tak, že sa to nerozbilo. ono tie plnky pekne zvláčia mrveničku, takže to nie je nijak extra "kurašace" :D príp. nabrať servírovacou lyžicou do misiek a podávať s vanilkovou zmrzlinou na spôsob anglického crumble. lebo popravde, maslová mrvenička je za čerstva chrumkavá a neodolateľne voňavá, takže i tak to má svoje čaro.
každopádne, keď vyskúšaš s iným cestom, napr. ako na pité, určite bude tiež výborné :)
1x motyka
Pěkný a vděčný recept! Hned bych dala testovací vzoreček. Mrvit se to bude, tak komu to vadí, papá lžičkou.
Ejha to je niečo aj pre mňa. Vyzerá to moc dobré už je uložený.
Aj mne sa paci tento koláčik. Spojenie tých plniek je
vynikajúci.
1x haji