Hydinové satay
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 6. septembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 6. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do kuchynského robota dáme arašidové maslo, posekanú cibuľu, pretlačený cesnak, kokosový krém, olej, sójovú omáčku, limetkovú šťavu, citrónovú kôru, čili a rozmixujeme na hladkú pastu. Preložíme do sklenej misy.
- 2
Potom pridáme mäso nakrájané na kocky 2,5 cm a premiešame. Zakryjeme fóliou a necháme marinovať maximálne 8 hodín.
- 3
Kocky mäsa navlečieme na špajle, marinádu odložíme. Ražne opekáme 10 minút, často obraciame a potierame marinádou. Podávame s grilovanými zemiakmi v šupke.
Tiež špízy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu