Hubový šalát s ryžovými rezancami
Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 20. júla 2016
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 20. júla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
50 g (alebo 100 g čerstvých ) |
|
100 g (alebo iné ázijské huby) |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
Zálievka: | |
100 ml |
|
100 ml |
|
20 g |
|
Postup
-
1
Najskôr uvaríme ryžové rezance. Huby shitake namočíme a pokrájame. Huby shitake, huby enoki, pokrájanú jarnú cibuľku a čerstvú papriku zmiešame s uvarenými rezancami.
- 2
V hrnčeku privedieme do varu červené víno a sójovú omáčku, ktorú potom zahustíme škrobovou múčkou.
- 3
Hubový šalát s ryžovými rezancami prelejeme zálievkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu