Hubový šalát s ryžovými rezancami

Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 20. júla 2016
Hubový šalát s ryžovými rezancami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
50 g (alebo 100 g čerstvých )
100 g (alebo iné ázijské huby)
4 ks
1 ks
Zálievka:
100 ml
100 ml
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr uvaríme ryžové rezance. Huby shitake namočíme a pokrájame. Huby shitake, huby enoki, pokrájanú jarnú cibuľku a čerstvú papriku zmiešame s uvarenými rezancami.

  2. 2

    V hrnčeku privedieme do varu červené víno a sójovú omáčku, ktorú potom zahustíme škrobovou múčkou.

  3. 3

    Hubový šalát s ryžovými rezancami prelejeme zálievkou.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha