Hubovo-zeleninový nakladaný šalát

redakcia - fotkaredakcia, 7. júla 2009
15 minút
na 80 °C

Suroviny

2-3 kg
1 l
2 ks
35 dcl
250 g
3 ks
 PL
500 g
500 g




Postup

  1. 1

    Nálev: z vody, octu, cukru a nakladačov uvaríme klasický nále

  2. 2

    Zmes: kapustu nakrájame na jemnom strúhadle na krátke rezance. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku a nadrobno pokrájaný uvarený karfiol.

  3. 3

    Potom pridáme vychladené a odkvapkané uvarené huby, rascu a všetko premiešame. Plníme do menších zaváracích pohárov a zalejeme vychladeným nálevom.

  4. 4

    Sterilizujeme asi 15 minút pri teplote 80 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia