Hubová polievka

bojar - bez fotkybojar, 27. augusta 2010
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 PL
1 ks
4 - 6 ks
8 - 10 ks
4 - 5 lístkov
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na omastku speníme ma drobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kúsky nakrájané hlavy hříbov, (nohy možeme usušiť) mezi prsty rasce a koreniny. Chvílku za občasného miešania dusíme.

  2. 2

    Zalejeme vodou a huby uvaríme do maka.

  3. 3

    Zo smotany a múky si pripravíme zátrepku a polievku zahustíme. Dochutíme octom a cukrom

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Nedávam smotanu, ale robím haluštičky a dávam veľa zeleniny...
za soľ sa omlúvam, ale do mojej polievky nepatria žiadne halušky ani zelenina, to je iná úplne iná pesnička