Hubová omáčka

matus113 - fotkamatus113, 29. decembra 2010
Hubová omáčka
Foto: matus113

Chutná po celý rok.

30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
3 ks
4 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Huby dáme variť do vody, ktorú osolíme, pridáme bobkový list, okoreníme čiernym aj novým korením a varíme do zmäknutia. Pokiaľ sa nám huby varia, vylejeme si šľahačku, pridáme 2 lyžice hladkej múky a poriadne rozmiešame. Polievku so zátrepkou povaríme 5-10 minút. Keď dovaríme, ochutíme octom alebo citrónom.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Vymazať
Ak by niektorí spotrebitelia mali problém s trávením po požití takto urobenej omáčky, doporučujem : MÚKU PRED zmiešaním so smotanou NA SUCHO OPRAŽIŤ !!! ak to neurobíte ľudia, ktorí majú problémy s trávením môžu mať problém... skúste to aj u iných omáčok! Naozaj to pomáha! Mám v rodine viacerých príbuzných po operácii žlčníka a jedine takto spracovanú múku môžu konzumovať !
1x janus6