Hrbaté mäso

nomiada - bez fotkynomiada, 13. januára 2014

rada robím jedlo v rúre, lebo kým sa to tam pripravuje, ja môžem s deťmi hrať pexeso alebo čítať knihu alebo ....

6
porcií
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

600 g
2 ks
2 dcl
1 ks
200 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájam na rezne, naklepem, osolím a opečiem z oboch strán a poukladám na plech.

  2. 2

    Rožky nakrájam, zalejem mliekom, pridám vajce, šunku, majoránku, korenie a šampiony podusené na cibuľke. Všetko dobre premiešam.

  3. 3

    Pripravenú rožkovú zmes navrstvím na mäso, postrúham na to syr a dávam zapiecť približne 25 minút pri 180.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
aj ja mám rada takéto recepty, a to sú moje deti už dobre odrastené, medzitým si pozriem, čo nového na Vareche.
@manya , tu je stále čo pozerať, to je pravda.
Niekedy by som chcela mať čarovný prútik, šibnúť na receptík a mám to na stole :)