Hrbaté mäso

peter64 - fotkapeter64, 3. marca 2011

tento recept mám od svokry

Suroviny

6 ks
2 ks
2 dl
40 g
2 ks
1 ks
200 g zomletá alebo údené ,varené mäso
30 g, strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hríby nakrájame a udusíme na cibuľke. Nakrájané rožky namočíme do mlieka, zľahka vyžmýkame a zmiešame s udusenými hríbmi. Do masy pridáme soľ, korenie, majoránku, vajcia a zomletú šunku. Rezne poukladáme na pekáč a na ne navrstvíme väčšie množstvo plnky. Posypeme strúhaným syrom a dáme do rúry zapiecť. Namiesto salámy alebo mäsa do plnky môžeme kto to ma rád použiť hydinové vnútornosti.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: