Avokádovo-hrášková nátierka

irenaw - fotkairenaw, 23. marca 2012
Avokádovo-hrášková nátierka
Foto: irenaw

dobrá a jednoduchá :-)

15 minút
príprava
5-10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
150 g
2 strúčiky
1/2 ks
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hrášok pripravíme nad parou. Necháme vychladnúť. Zrelé avokádo rozkrojíme a vydlabeme. Pridáme k hrášku a polejeme šťavou z polovice citróna. Pridáme prelisovaný cesnak, pár kvapiek olivového oleja, smotanu (alebo jogurt, majonézu, nič). Môžeme roztlačiť vidličkou, ak chceme mať v nátierke kúsky (my máme radšej takúto). Alebo môžeme rozmixovať na hladký krém. Dochutíme soľou,medom, korením.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: