Hrášková nátierka
Hrášková nátierka

Hrášková nátierka s mätou

palma - fotkapalma, 18. septembra 2018. Komerčný recept.
Hrášková nátierka s mätou
Foto: palma
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

250 g
80 g
4 lístky čerstvej
z 1/2 citróna
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Hrášok rozmrazíme a osušíme a dáme do hlbšej misky. Cesnak pretlačíme, lístky mäty môžeme nakrájať.

  2. 2

    Hrášok spolu so všetkými surovinami zmiešame a rozmixujeme dohladka.

  3. 3

    Hráškovú nátierku podávame s čerstvým tmavým chlebom alebo pečivom.

Diskusia k receptu

cesminaz
Zaujimavé :-) ale myslím si,ze tie 4lístky mäty sú velmi málo nato,aby tam dali nejakú chut.
evanaaa
To už potom radšej polievku z mladého hrášku, tá nátierka mi pripadaá suchá, a len hrach na suchom chlebe....asi pôst.
mijaita
Naopak, dobry olej, cerstva, dobra mata, opeceny krajicek slunecnikovy - uvidíme, jdu do ni!
mijaita
@Kimlo je fakt skvela. Jasne jsem nedala nejakou Palmu, jen olej citronovy a limetku, kousek cesneku, matu. Ke snidani, k veceri.... @Cesminaz nemela jsem cerstvou matu, namnula jsem vybornou, susenou. Tesim se na cerstvou. Tenhle hrasek me bavi :-)