Hovädzie líčka
Michal Pažák
executive chef reštaurácie Zylinder v Bratislave, 7. októbra 2012
executive chef reštaurácie Zylinder v Bratislave, 7. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Na oleji opečieme v múke obalené líčka. Odložíme ich nabok. Do oleja pridáme najemno nasekanú koreňovú zeleninu a orestujeme. Pridáme pretlak, zalejeme vývarom a privedieme do varu. Potom pridáme líčka a udusíme do mäkka.
- 2
Líčka vyberieme a šťavu necháme zredukovať, aby zhustla.
- 3
Očistený a nastrúhaný kaleráb orestujeme na oleji. Jemne podlejeme vývarom a udusíme. Na záver pridáme smotanu. Prevaríme a dochutíme kôprom a soľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.webnoviny.sk/lifestyle/culinarium-bravcove-licka-s-m...