Hovädzí guláš, pre nešoférov

Autor receptu: monikk

Vysvetlivky:1.ja viem,že "hovadzí" má byť správne "hovadzí",ale ani za svet,neviem ako dať a s dvomi bodkami.2.Ja varím bez váhy.Nemám a ani nechcem kuchyňskú váhu.Takže vždy a všade len cca.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Maso nakrájam na vačšie kocky a pražím na masti alebo oleja.Ešte pred prvým zamiešaním pridám nakrájanú cibuľu a pražím .Potom to zľahka ofrknem vodou a dusím.Až potom pridám soľ a mletú sladkú papriku.
  2. Pri častom koštovaní dbám na to,aby priveľmi "sósu"neubudlo.Asi o hodinu neskôr pridám roztlčený cesnak,štiplavú papriku príp.feferónku.O ďalšiu hodinu tam dám lečo a červené víno.A koštujem a koštujem.Keď je tam to víno,tak varím odokryté.Môžem ja za to,že to má super vôňu?Ak je už šťava dosť hustá a maso makké.Tak je finito.
  3. My to papáme s haluškami.Tak dobrú chuť.