Foto: patroveckypitrs
Tento recept som sa naučil od mojej priateľky , ktorá je z horehronia .Je to jednoduché varenie v jednom hrnci. Na druhy deň keď Zobraziť celý popisTento recept som sa naučil od mojej priateľky , ktorá je z horehronia .Je to jednoduché varenie v jednom hrnci. Na druhy deň keď sa spoja všetky chute je to ešte chutnejšie.
porcií
príprava
na 100°C °C
Postup
-
1
Do hrnca dáme variť kapustu, údené rebra a údenú klobásu. Pridáme trochu soli, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, nové cele korenie a bobkové listy. Všetko varíme.
- 2
Ak je klobása uvarená tak ju vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť.Tak isto vyberieme aj údené rebra uvarené dáme vychladnúť.
- 3
Kapustu varíme ďalej, ale pridáme do nej očistené nakrájané zemiaky. Zemiaky sa v kapuste uvaria tak, že povrch tvrdší ale stred je mäkký.
- 4
Ak tak je, potom vodu z hrnca zlejeme preč a pridáme pokrájané mäso a klobásu.
- 5
Na rajnici podusíme údenú slaninku na škvarky a vylejeme na zmes kapusta, zemiaky, mäso, klobása a dobre premiešame. Môžeme podávať. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu