Horčicovo-medové kuracie steaky s opraženou cibuľou, paradajkou, čerstvou bazalkou a balzamikom
Chutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky , robievam ho už roky ako minútku a je to perfektný chod či už na slávnostný Zobraziť celý popisChutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky , robievam ho už roky ako minútku a je to perfektný chod či už na slávnostný obed alebo obyčajný deň.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Čo budeme potrebovať :-)
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Kuracie prsia nakrájame na 150 - 200 g plátky , osolíme , okoreníme, jednu stranu posypeme múkou a prudko orestujeme s nakrájanou cibuľu (na kolieska) na troške olivového oleja 5 minút s každej strany
                                                     - 
                                                    3
                                                    
na každé mäso pridáme lyžicu horčice a čajovú lyžičku medu (rozotrieme) a ešte restujeme 2 - 3 minúty
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Podávame s ryžou, paradajkou, restovanou cibuľkou, čerstvou bazalkou a prelejeme balzamikovým krémom. Prajem Vám dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu