Hlivový šalát s majonézou

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
20 g
50 g
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Jemne nakrájanú cibuľku speníme na oleji, pridáme nakrájanú hlivu, posolíme a dusíme, až kým sa voda vyparí a obsah zhustne. Odstavíme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Do chladnej zmesi primiešame majonézu, okoreníme, upravíme chuť citrónom alebo octom, trochou cukru a zomletou rascou.

  3. 3

    Zmes upravíme na misku, obložíme kapiou a nakrájaným, natvrdo uvareným vajíčkom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia