Obed z kuchty
Toto jedlo sme doma robievali od čias, kedy sme kúpili prvý tlakový hrniec....
Eszterházy hovädzie z tlakového hrnca
Už dávno som ho mala v pláne. Prešla som si niekoľko receptov, kým som sa...
Bravčové karé na horčicovej omáčke podľa Michala Kovalčíka
Hudobník, gitarista a skladateľ Michal Kovalčík nám v tomto videu pripraví šťavnaté bravčové karé s horčicou,...
Lenivý paradajkový pretlak
Pri úžasnej úrode paradajok je varenie pretlaku nekonečný príbeh. Ja ho už roky robím takto jednoducho....
Králik na citrusoch a olivách
„Furt králíka, každej den máme králíka! Ani Pinďa to už nežere. Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka?“ ...
Hovädzie mäso z tlakového hrnca
Výhody varenia v tlakovom hrnci... Zachovanie väčšieho množstva živín, výraznejšia chuť jedla, úspora času, úspora energií a...