Čučoriedkový tart s bielou čokoládou
Na korpus všetky suroviny zmiešame a rovnomerne natlačíme do formy na tart s priemerom 26 cm...
Malinová torta bez pečenia
Pripravíme si formu s priemerom 20 cm. Piškóty len zľahka namočíme v mlieku a ukladáme ich...
Dva stabilné krémy z cream cheese na uhladenie torty
Nasledujúce dva krémy sú momentálne najpopulárnejšie u ruských cukrárok, lebo sa s nimi skvelo pracuje a ľuďom chutia :)...
Najlepší jednoduchý cheesecake
Môžem smelo napísať, že najlepší, lebo recept nie je môj! Vláčny, extrémne krémový, jednoduché suroviny aj postup....
Cheesecake
Korpus: Sušienky rozmixujeme s maslom. Hmotu natlačíme na dno okrúhlej formy (priemer 23 cm) vyloženej papierom...
Narodeninová torta
Recept je pre 22 cm korpus, ak použijete väčší, treba roznásobiť suroviny. Korpus: Oddelíme vajíčka...