Malinová torta bez pečenia
Foto: frommykitchendotcom
Zdroj: Môj instagram
príprava
Suroviny
10 ks |
|
300 g mleté |
|
250 g |
|
70 g |
|
3 PL |
|
150 g |
|
Na namočenie piškót: | |
|
|
Šľahačkový krém: | |
200 ml |
|
120 g |
|
100 g |
|
1 bal. |
|
Postup
-
1
Pripravíme si formu s priemerom 20 cm. Piškóty len zľahka namočíme v mlieku a ukladáme ich na dno formy. Môžte použiť aj okrúhle piškóty.
- 2
Vo väčšej nádobe spolu zmiešame zomleté sušienky, cream cheese, rozpustené maslo a lieskovo-orieškový krém.
- 3
Šľahačkový krém: V druhej nádobe mixérom dobre vyšľaháme smotanu, následne k šľahačke primiešame 120 g cream cheese, práškový a vanilkový cukor. Asi 2 PL šľahačkového krému pridáme k sušienkovej hmote a dobre ju vmiešame. Zvyšok krému dáme na stranu.
- 4
Do sušienkovej hmoty na záver ešte vmiešame maliny (dala som mrazené) .
- 5
Na piškóty vo forme nanesieme polovicu sušienkovej hmoty s malinami a jemne uhladíme (nepritláčame). Na to rozotrieme asi 2 PL šľahačkového krému. Nemusíte ho dávať aj do stredu, ale rezy takto vyzerajú krajšie.
- 6
Nasleduje druhá polovica sušienkovej hmoty a na ňu rozotrieme zvyšok šľahačkového krému. Ozdobíme zomletými maslovými sušienkami, malinami a necháme stuhnúť v chlade.
Tiež malinová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu