Hannoverská roláda s ružičkovým kelom
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 18. apríla 2016
Foto: Ľuboš Pilc
Profesia ma nadlho zaviala do nemeckých končín a ja som tak mohol objaviť úžasné vlastnosti tamojšej gastronómie – kreativitu, fantáziu, rôznorodosť. Navyše je zmesou Zobraziť celý popisProfesia ma nadlho zaviala do nemeckých končín a ja som tak mohol objaviť úžasné vlastnosti tamojšej gastronómie – kreativitu, fantáziu, rôznorodosť. Navyše je zmesou najchutnejších kuchýň sveta.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrazený špenát rozmrazíme, podusíme na panvici, dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením. Hotový špenát zbavíme zbytočnej vody a natrieme na roládu.
- 2
Panenku rozklepeme a naplníme špenátom, zbaveným zbytočnej vody, a syrom. Zatočíme, osolíme, okoreníme a opečieme domäkka.
- 3
Ružičkový kel sparíme a potom opečieme na slaninke nakrájanej na rezančeky. Hotovú zmes vyklopíme na tanier, vytvoríme lôžko a prekrojenú roládu dáme do stredu na kel.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Budeš sklamaná, jedlo Ti nespravia, len ak si dáš, to , čo už majú pripravené pre polpenzistov, aj nám núkali, to ale jedlo určuje kuchár, nechoď úplne hore, ale sa zastav v drevenej reštaurácii, meno mi už uniklo, tam sme sa chodili najesť, boli sme spokojní.